Blog Post

News from us
25 Abril 2016

XE’S WEEKEND …. COUNTRY CATALAN STYLE A VALENCIA

El Passat 10 d’abril, va tindre lloc a Algar del Palància (València) el 4rt. FESTIVAL VALENCIA COUNTRY.
I els S.M.S. teníem ja fa temps ganes de visitar als companys del País Valencià. Així doncs vàrem fer la crida i els companys del grup que van voler es van concentrar de bon matí a SERVEIS PENEDÈS per engegar el viatge.
Després de tres hores i havent parat una estona als voltants de Castelló per esmorzar, vam arribar envoltats per un mar de tarongers al “Rancho EL PASO”, enmig dels boscos de pins mediterrànis.

Sense sorpreses, paradetes amb ornaments Country i d’Equitació, jocs vaquers com llençar el llaç, Bar amb bocates i snacks, una gran pista per ballar, Carro Western per donar una volta per la finca, taules i cadires per dinar, etc.

La música, a càrrec d’en JUANER DOMINGUEZ, del més pur estil Country Line Dance més de moda. Totes, totes les cançons són coreografies que ja sabem.
Hi ha gent que no li agrada l’estil d’en Juaner, en això no mi ficaré, però una cosa s’ha de reconèixer, i és per mi, el gran mèrit que té agafar les músiques de moda gravades per grans estelles dels USA i traduir-les al castellà, adaptar tots els instruments i posar-li veu intel·ligible.

A més, vaig comprovar que el banjo en les seves mans cobrava la vida i l’alegria que caracteritza aquest instrument.

I a la pista, gent d’arreu, junt amb els companys valencians, els vinguts d’aquí. Tots junts ballant Line Dance al més pur estil COUNTRY CATALAN STYLE.

Després de la primera part del concert, tothom cap a la pista de Rodeo per gaudir de l’espectacle de munta western a càrrec de l’Associació Valenciana de Monta Western.

Renoi, quina exhibició. Carreres, feines al ranxo, les brides d’una mà i altra treballant, domini total del cavall, disparant revòlver sense espantar l’animal, muntar desquenes, etc. Un bon espectacle que va animar grans i petits.

Ara, entrepà de llom amb faves (no l’havia tastat mai i està molt bo) i a ballar un altra estona.

A mitja tarda, ens vàrem acomiadar de tothom i de retorn cap al Penedès.
De camí, encara hi va haver temps per una visita al Castell de Peníscola. Arribada a bon hora i sopar al restaurant de la Marta.

Total, dia complet, una gran alegria i satisfacció de comprovar que ben agafat tenen la música i els balls els companys valencians. I moltes gràcies a tots per la rebuda i tracte que ens han dispensat. I tot, envoltat de la constant fragància de la tarongina …

Ara som-hi cap al maig … que encara queda molta feina per fer i gaudir .IMG-20160410-WA0012

|