Event

Come to see us!
Date : 8 / Des / 2015

COUNTRY WORKSHOP – EXHIBICIÓ COUNTRY JOGUINES – COUNTRY SAHARA

JOGUINES SAHARA WORKSHOP BLACK FOOTS

COUNTRY és el que fa S.M.S. COUNTRY CLUB, mitjançant el ball, es poden aplegar molts bons companys per gaudir i contribuir en la nostra societat.

Des de l’últim article publicat hem participat i col·laborat en moltes activitats, com és habitual en el nostre tarannà.

COUNTRY WORKSHOP-EXHIBICIÓ BLACK FOOTS

Hem estat presents en el fantàstic TEACHER’S WORKSHOP de ball country en línia que els companys de Lleida BIG BEN COUNTRY, amb la Vanessa Barambio al capdavant van organitzar a MOLLERUSSA , el passat 13, 14 i 15 de novembre amb força assisténcia de companys vinguts d’arreu de CATALUNYA.
El workshop va córrer a càrrec dels professors Silvia Calsina, Silvia Denise, Lili i Mario, Bruno Morel i Edu Rolfos.

A una jornada completa on no hi va faltar la bona música durant tot el dia, les paradetes, el sorteig, etc. hi va haver l’afegit de poder admirar alguns dels nostres companys de classe, Xavi, Isa, Isa (Sitges) que junt amb la nostra professora Laura i el seu company Nico fa temps que formen part d’una “tribu” molt particular dins del món de ball country, els BLACK FOOTS que van cofundar tots junts amb altres amics de Vilanova ja fa alguns anys, i que s’han mantingut fidels a l’estil de ball que més ens agrada a tots, el COUNTRY CATALAN STYLE del qual son molt bons practicants.

Per l’ocasió, van preparar una original coreografía digne de qualsevol grup professional.
El ball ideat per l’ocasió es diu: MAM BLUES, té 64 passes i quatre parets.

Laura, Isa, Rosa, Isa, Anna, Virgínia, Nico, XaviHarley,Sera, Xavi i Àngel, actuals integrants del grup, van arrencar exclamacions i aplaudiments del públic assistent així com el reconeixement al mèrit per part dels entesos de presentar un grup tan gran de gent, tan ben coordinat dalt d’un escenari per fer una coreografía de ball country.
(YouTube : Black Foots – Big Ben Country 2015)

COUNTRY JOGUINES. PER NADAL CAP NEN SENSE JOGUINA.

I continuant amb el munt d’activitats que estem duent a terme, vàrem organitzar una festa matinal el passat 22 de novembre al nostre local de ball a SERVEIS PENEDÈS per tal de recollir joguines i col·laborar, com cada any en la festa que du a terme el grup COUNTRY LINE DANCE SENSE FRONTERES + COR DEL COUNTRYi que procura que per Nadal, cap nen necessitat es quedi sense joguina.

No es va cobrar entrada, l’únic requeriment era dur una joguina per parella.

La gent va tindre una resposta acollonant, companys que habitualment venen a les nostres festes no van fallar, de cap de les maneres, i, sorpresa, l’antic company Oscar i el seu grup de moteros també van acudir, cadascún amb la seva joguina sota el braç.

El globus que la Charo i el Jordi havien preparat per fer la recollida amb un cistell de gairebé un metre cúbic de capacitat es va quedar petit, ja que vàrem recollir el doble d’aquest volum. Fantàstic nanos.

 

Després, un dinar excel·lent preparat per la Marta (ja sabeu com se les gasta a l’hora de donar qualitat a bon preu) amb menú per 16 Euros. La festa va ser TOTAL.


COUNTRY SAHARA

I quasi sense temps per respirar, SMS COUNTRY CLUB DE SANT MARTÍ SARROCA hem col·laborat juntament amb els AMICS DEL COUNTRY DE VILANOVA en muntar la ballada que es va dur a terme a la RAMBLA SANT FRANCESC DE VILAFRANCA en favor de les famílies del SAHARA afectades per les inundacions.

L’acte el va organitzar ASSOCIACIO CATALANA D’AMICS DEL POBLE SAHRAUI Wilaia Alt Penedès i la nostra companya de ball i amiga Cristina que hi participà activament ens va demanar aquesta petita col·laboració junt amb altres entitats.

Des de-de les onze del matí fins passades les dues de la tarda es van aplegar companys vinguts d’arreu.

Reus, Tarragona, Sant Feliu de Llobregat, Sitges, Vilanova … segur que me’n deixo algun, Sant Martí etc. Van fer acte de presència per ballar i contribuir comprant tiquets per la rifa en favor, un cop més, de la gent necessitada.

A les dues en punt, al lloc de trobada on estàvem ballant, van arribar totes les motos que ja havien començat els actes de bon matí a la rambla de La Girada fent des d’allà un recorregut per totes les localitats del Penedès on els nens sahrauís són acollits cada any.

I amics, més podria omplir d’actes i noticies aquest últim mes com són les habituals festes de primer de mes o les sortides al local dels amics de Vilanova a compartir bones ballades els diumenges a la tarda.

Però aixo deixem-ho per més endavant, tant sols avançar que ara, per Nadal, ja estem preparant l’exhibició del matí a la FIRA DE L’OLI, a Serveis Penedès (C/Igualada 70-78) el 20 de desembre coincidint amb la tradicional FIRA DEL GALL a Vilafranca i la REVETLLA DE CAP D’ANY. Country total amb menú, cotilló i barra lliure que es durà a lloc al nostre local de ball.

Des d’aquí, moltes, moltíssimes gràcies amics. Sense vosaltres això no podria ser possible.


Sant Martí Sarroca Country Club.