Blog Post

News from us
13 Març 2016

COWBOY BOOTS amb BILLY YATES, CALÇOTADA I 7è ANIVERSARI

7é aniversari

 

 

COWBOY BOOTS amb BILLY YATES, CALÇOTADA I 7è ANIVERSARI

Caram amb el mes de febrer passat i entrada al marc, renoi companys, a vegades sembla que no donem l’abast. Però som hi que no ha estat res.

Al BARCELONA INTERNATIONAL COWBOY BOOTS FESTIVAL, amb un cap de setmana (12, 13 i 14 de febrer) ple d’activitats, se li va sumar l’actuació d’en BILLY YATES cantant nord-americà de country bo i variat d’allò més.

Aquí si, a Cerdanyola no hi podíem faltar, a les sales de l’Hotel Campus de la universitat Autònoma es va habilitar la més gran on en mig de les tendes d’articles country va tindre lloc una actuació memorable, professional, plena d’energia a càrrec d’aquest gran cantant que ho va fer d’allò més bé, igual que els grans concerts que fa al seu país.

Mentre actuaven els teloners de Terrassa, els THE BARROOM BUDDIES … Ell va aparèixer enmig del públic amb un gran somriure, una gran simpatia i una personalitat irresistible. No va fer cap mena de neguits a la nombrosa quantitat de fans que li demanàvem fotos i firmes, si va estar ben bé una hora o més.
I després, a dalt de l’escenari, a gaudir de valent amb Honky Tonk, Rocabilly, Country Rock, Country pop, Balades, etc. ho canta tot la mar de bé.

Sense gaire temps per pensar en altra cosa que no sigui el Country, l’última setmana de Febrer va tindre lloc la calçotada organitzada anualment a terres del Penedès per COUNTRY RIDERS de Barcelona conduïts per l’Emma i el Salva, amb la col·laboració de SMS COUNTRY CLUB DE SANT MARTÍ SARROCA que va cedir el seu local de ball.

El matí plujós va donar sortida a l’esdeveniment amb la visita de més de dues hores a totes les instal·lacions de les caves VALLFORMOSA on una guia simpatiquíssima ens en va fer cinc cèntims de la història i l’actualitat de les esmentades.

Després tots cap al nostre local de ball al restaurant SERVEIS PENEDÈS on més de cent persones ja teníem les taules parades per gaudir d’aquest deliciós menjar supervisat per la Marta Vives.

Calçots, salsa romesco, amanit xató, carns la brasa, carxofes, etc. Tot regat amb bon vi VALLFORMOSA.

En acabar de dinar, retirada de taules i música country que no en falti. Tots a ballar fins passades les vuit de la tarda.

I el cap de setmana següent, dissabte 5 de març, coincidint just amb la data de fundació de l’entitat set anys abans FESTA DEL 7è ANIVERSARI on companys vinguts d’arreu, com sempre, van gaudir d’una nit de ball encomiable.

A la mitja part no es va fer el sorteig habitual, va haver-hi regalet per tots els assistents, un CD per a tothom, cava GRAU DÒRIA i un pastís deliciós dels amics del XAREL·LO.
I apa, a seguir ballant fins a gairebé les dues de la matinada.

Val a dir que ha sigut una de les festes on els companys més i més a gust ha ballat durant tota la nit.

Quan la gent ens pregunta quines activitats fem a part de les classes, no acabaríem mai de relatar.les i detallar.les totes.

Aquí no es para, com diuen alguns del grup, ja pararé quan em fotin a la caixa de pi.

Mentre… a gaudir de la vida i d’aquesta afició tan meravellosa i que tantes alegries ens dóna, ara fa ja, set anys.

|